Spring naar hoofd-inhoud

Vacature Leerkracht (WTF max. 0,8)

Basisschool De Torenberg te Zaamslag

“Samen Leren Leven”

De Torenberg is een christelijke dorpsschool, waar we elkaar kennen en waar iedereen gekend wordt. Je hebt elkaar en elkaars expertise nodig om verder te komen. Op de Torenberg komt dit tot uiting door met plezier samen te werken vanuit gelijkwaardigheid, betrokkenheid en respect. Wegens zwangerschapsverlof is bij ons een vacature beschikbaar voor groep 7.

Wij zoeken per mei 2024 voor max. 0,8 wtf een
Leerkracht groep 7

Je komt terecht in een warm bad: we zijn een team met ervaren personeelsleden waarin we je een veilige plek bieden om je verder te ontwikkelen en jou daarin begeleiden. 
Voor onze 180 leerlingen hebben we veel aandacht voor een pedagogisch tactische omgeving en het ontwikkelen van de basisvaardigheden.

Wij bieden:

  • Een hardwerkend team bestaande uit 15 collega’s die altijd voor elkaar klaarstaan;
  • Een veilig schoolklimaat waarin we de veiligheid waarborgen door het inzetten van Pedagogisch tact;
  • Een professionele en inspirerende leeromgeving waarin veranderonderwerpen vanuit een leerteam worden opgepakt;
  • Bij goed functioneren is een verlening mogelijk binnen Elevantio met uitzicht op vast dienstverband; 
  • Inschaling volgens cao PO. 

Diploma nog niet behaald, maar wel mogelijkheden om een vervanging in te vullen? Reageer gerust en we bespreken de mogelijkheden. 

Wil je meer informatie over C.B.S. De Torenberg, neem dan contact op met de directeur Kim du Puy-de Witte: kimdupuy@elevantio.nl of via 0115- 431976.
Of stuur je cv en/of motivatiebrief rechtstreeks naar Pascal Hemelaar, HRM van Elevantio: pascalhemelaar@elevantio.nl. De sollicitatietermijn sluit op 15 maart.