College van bestuur

  Titel Portefeuille Clusterverdeling
Gerard Langeraert Voorzitter Financi├źn & Facilitair, BMO West, Terneuzen/stad
Ellen de Neef Lid HRM, Onderwijs & Kwaliteit Oost, Terneuzen/kernen

Drs. Gerard Langeraert

Als leerkracht po afgestudeerd in 1972. Nu na bijna 50 onderwijsjaren in diverse onderwijsfuncties nog even strijdbaar voor het welzijn en de ontwikkeling van onze leerlingen en mijn geboortestreek Zeeuws Vlaanderen. In een persoonlijk gesprek opgenomen bij de start van de laatste fusie in 2020 geef ik mijn passie en waar ik voor sta het beste weer. Ik nodig iedereen uit om die opname te bekijken.

Ellen de Neef

Vanuit mijn opleiding orthopedagogiek en het ge├»nteresseerd zijn in mensen en wat hun beweegt, is werken met en voor mensen en besturen in maatschappelijke organisaties de rode draad in mijn werkzame leven. 
In 2013 ben ik in de onderwijswereld terechtgekomen en heb ik nog meer respect gekregen voor het vakmanschap dat daar nodig is om kinderen te helpen ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan hun geluk. 
Voor mij is het primair onderwijs samen met het gezin en de kinderopvang de hoeksteen van onze samenleving. Als lid van het College van bestuur van Elevantio mag ik daar samen met mijn bestuurscollega en alle medewerkers inhoud aan geven in Zeeuws-Vlaanderen. Dat is een verantwoordelijke en vooral ook een hele mooie taak. Het vraagt om betrokken professionals en sterk leiderschap. 
Daar wil ik blijvend in investeren!

In een kort filmfragment in aanloop naar de fusie vertel ik meer over wat ik belangrijk vind in het PO-onderwijs.