Spring naar hoofd-inhoud

Vacature Leerkracht (WTF 0,6-1,0) KC Stelle-Zeemeeuw te Terneuzen

Leerkracht midden/bovenbouw, jij inspireert!
Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken per direct een 
leerkracht wtf 0,6-1,0 voor de midden/bovenbouw

Onze christelijke basisschool is onderdeel van Kindcentrum Stelle-Zeemeeuw: een voorziening voor kinderen van 0-13 jaar, waar zij gedurende de dag komen om te leren, spelen, te ontwikkelen en anderen te ontmoeten. Ons IKC biedt binnen één organisatie een totaalpakket op het gebied van educatie, opvang en ontwikkeling, zorg, welzijn en vrije tijd. Wij hebben een gemeenschappelijke pedagogische en didactische visie op leren en ontwikkeling. 
We zijn trots op onze kernwaarden “ontwikkelen, samen, plezier en veiligheid”. Op onze school kan iedereen zichzelf zijn, dan is het pas fijn. We leren hier met plezier en maken werk van talent!

Wij bieden:

  • Een school met een multiculturele populatie, waarbij gewerkt wordt in kleine groepen en er aandacht is voor ontdekkend leren;
  • Een ruim aanbod aan naschoolse activiteiten, logopedie, fysiotherapie en motorische remedial teaching onder 1 dak
  • Een continurooster van 8.30 uur tot 14.15 uur, waardoor je voldoende tijd hebt om je lessen voor te bereiden en jezelf verder te ontwikkelen;
  • Een team en school in ontwikkeling;
  • Ruimte en tijd voor coaching en begeleiding van een nieuwe leerkracht;
  • Inschaling volgens cao PO tussen de €3.301,00 en €5.862,00 (LB of LC) op fulltime basis.

Wil je meer informatie over KC Stelle-Zeemeeuw, neem dan contact op met de directeur Maaike Eggermont, of via 0115-694341.

Solliciteer nu en maak deel uit van onze enthousiaste en toegewijde onderwijsfamilie! Reageer op korte termijn naar Pascal Hemelaar, HRM van Elevantio via pascalhemelaar@elevantio.nl.